Een 6 weken all-in meditatie-bodywork challenge, gebaseerd op o.a. het werk van Dr. Joe Dispenza.

Zondag 26 mei en 2, 9, 1, 23 en 30 juni van 9u30 tot 12u

6 zondagochtenden op rij verwelkomen Jeroen Foré en gastsprekers je op de totale transformatie workshop

Ze beginnen met wetenschappelijk onderbouwde concepten die ons helpen te begrijpen hoe onze realiteit in elkaar zit en wat er in ons lichaam gebeurt als we de verschillende meditaties en oefeningen doen.

We bouwen steeds verder op de kennis die we in de voorgaande sessies opdeden. De meditaties werken toe naar complete transformatie.

Programma

Week 1: The present moment:

  • Over het nu, over onze gedachten en de impact die ze hebben op ons leven en het creëren van onze werkelijkheid. We nemen de controle terug over onze mind.

Week 2: Hartcoherentie:

  • Over hartritmevariabiliteit en hoe we ons immuunsysteem en zenuwstelsel kunnen beïnvloeden door te gaan leven vanuit ons hartcentrum, vanuit intuïtie.

Week 3: Het Quantum veld:

  • Over alles wat we niet kunnen zien, over hoe dit opgebouwd is en hoe we er contact mee kunnen maken om onze dromen te realiseren.

Week 4: De 7 energiecentra in ons lichaam:

  • De chakra's en de opgeslagen energie van emoties, over trauma en hoe we die opgeslagen energie kunnen vrijmaken.

Week 5: Quantum Jump:

  • In deze fase gaan we steeds meer kijken naar hoe onze quantum zelf eruit ziet, we verbinden ons met ons ideale zelfbeeld, we roepen de juiste frequentie op en brengen nieuwe mogelijkheden in ons leven.

Week 6: Pineal gland Activation:

  • Onze pijnappelklier blijkt steeds een belangrijkere rol te hebben dan we tot hiertoe vermoedden. We leren deze activeren en brengen onszelf in staten van verhoogd bewustzijn.

Praktisch

Kostprijs voor de 6 workshops = 140 EUR

Locatie: Aardenburg

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in door contact op te nemen via telefoon of deze website

Don't quit your daydream!

Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Wil je negatieve gedachten loslaten en een positieve mindset ontwikkelen? Heb je behoefte aan een coach die je kan helpen om je bewustzijn te vergroten en je innerlijke kracht te ontdekken? Dan ben je bij mij, jouw persoonlijke mental coach, aan het juiste adres.

Ben je klaar om all-in te gaan?

Jeroen Foré

~Your Positive Mindset Coach