Wie ben ik?

Hey! Ik ben Jeroen Foré. Ik heb een muziekschool, ik ben gitarist, doe muziekproductie, geef workshops rond bewustzijnsverruiming, mannencirkels en doe op aanvraag ook personal coaching.

Toen ik een aantal jaar geleden voor het eerst begon terug te kijken op mijn leven zag ik dat het goed was. Op papier had ik alles waar ik had van kunnen dromen, ik had een stabiele, goedbetaalde job in het onderwijs, een mooi huis, een mooi gezin, maar toch was ik niet gelukkig. Ik voelde me gewoon niet goed, was vaak overweldigd en geïrriteerd en had geen controle over mijn gedachten. Ik stond er ook niet bij stil wat dit deed met mijn omgeving.

Toen kwam de dag dat ik 40 werd... Ik beloofde aan mezelf dat ik gelukkig zou worden en dat dat vanaf dan mijn hoogste prioriteit zou zijn. Ik begon veel informatie op te nemen en ontwikkelde nieuwe routines en denkwijzen. Ik leerde bijvoorbeeld dat onze mindset de kwaliteit van ons leven bepaalt en ik leerde ook hoe ik die mindset en dus mijn realiteit kon omvormen.

Tegenwoordig ben ik Tony Robbins certified coach en ik neem je graag mee op reis door de transformatie die ik onderging. Ik leer je over de processen die ons denken en voelen beïnvloeden. Ik geef je inzichten en tools om de baas te worden over je brein, je gedachten, je mindset en dus ook je realiteit.
Lees op deze pagina meer over wat ik doe