Erkan

Franz Kafka schreef ooit:
'Je hoeft je kamer niet uit. Blijf aan je tafel zitten en luister. Je hoeft niet eens te luisteren, alleen te wachten. Je hoeft niet eens te wachten, alleen te leren stil, rustig en eenzelvig te zijn.'
In begeleiding met Jeroen heeft er voor gezorgd dat wat Kafka hierboven schrijft ik, op mijn eigen manier, kan toepassen in mijn dagelijkse leven. Krijg de tools van Jeroen en zoek met je eigen creativiteit je eigen pad!
Dankjewel Jeroen om op mijn pad gekomen te zijn!

Elton

Ik had Jeroen een bericht gestuurd dat ik het niet breed had en ik graag met hem wilde praten. Ik was op de hoogte van zijn coaching en omdat ik hem ken van de muziek wist ik dat hij voor mij de perfecte persoon was.
Tijdens de eerste sessie was ik al meteen op mijn gemak en voelde ik zeer positieve vibes vanuit Jeroen,maar ook het huis (als hoog sensitief persoon voor mij belangrijk). Jeroen heeft me geleerd om snel te schakelen vanuit een negatieve denkwijze naar een positieve. Vroeger bleef ik daar VEEL langer inhangen.....nu kan ik binnen enkele switchen van negatieve naar positieve gedachten. Mijn bewustwordingsproces is enorm gegroeid en ik geniet nog meer van kleine dingen. Dit in combinatie met meditatie is een gouden combi. Ik raad de sessies met Jeroen zeer aan. Bedankt voor mijn persoonlijke "spirituele" filter.

Lucas V.

Jeroen heeft me me geleerd hoe ik controle kan krijgen over mijn emoties en gedachten. Ik zie nu ook dat mijn verandering in mindset aan de basis ligt voor alles wat er in mijn leven gebeurt. Ik heb genoten van het proces en ging graag aan de slag met de opdrachten die hij meegaf. Dat het zo simpel kan zijn...

Annelies

Ik heb heel veel opgestoken van de sessies met Jeroen. Op amper 1 maand is mijn leven en denken helemaal veranderd. Ik voel me een ander persoon en zit veel beter in mijn vel. Ik zie ook aan mijn kinderen en familie dat ze er baat bij hebben. Eerst was ik niet voor mediteren en mindfullness, maar nu hou ik ervan en kan ik niet meer zonder. Ik kan dit iedereen aanraden!

Leandros

Jeroen kwam eigenlijk op het juiste tijdstip voor mij, toen ik op het randje van een depressie stond . Het praten , vergelijken en mij doen inzien Da ge veel moet over u laten gaan dan erbij stil te staan . Zelfs het mediteren met hem zijn echt de dingen waar ik wel naar uitkijk in de week !! Jeroen je hebt mij laten inzien dat alles anders en beter kan ….top kerel ! Doe zo verder maat ☺️

Marijke

Ik ga nu al een tijdje naar Jeroen. Dit was voor mij echt iets buiten mijn comfortzone. Maar het voelt echt goed. Jeroen kijkt echt individueel wat er bij iemand past en welke uitdaging er nodig is. Ik merk nu ook dat ik voor veel meer dingen open sta dan ik dacht. Ik ben heel dankbaar en blij dat Jeroen op mijn pad gekomen is. Ik kan het iedereen aanraden.

Tomaatje uit de tuin

Het heeft me enorm geholpen om negatieve gedachte patronen om te zetten naar positiviteit. Het opnieuw conditioneren van de hersenen met liefde en de mooiheid te zien in alles, ook in negatieve situaties, in alle negatieve zit een boodschap of een levensles waaruit ik kan leren. In het begin was het onwennig, maar na een maand zie je de verandering en nu is het dagelijkse kost, het is fijn om innerlijke rust te hebben. De verandering begint bij jezelf en Jeroen heeft me daarbij geholpen. Geluk zit in de kleinste dingen, bedankt!

Kat

Als meisje met een lang pestverleden, hoogsensitief en gilles de la tourettes, had ik moeite met omgaan met stress, verdriet en andere gevoelens. Ik kwam bij Jeroen terecht en hij heeft me echt een eind verder geholpen. Hij leerde me trucjes om beter om te gaan met paniek, stress, etc...
Hij is eens speciaal rondgereden naar mijn huis omdat ik die dag niet bij hem geraakte.
Echt tevreden en heel kalme sessies, niks moet en alles mag!!