Joris

Onbekend is onbemind.
Mental coaching, mindfulness en meditatie worden vaak als ' zweverige ' materie afgedaan.
Termen zoals Chakra' s, spiritualiteit en healing nogal eens als totaal ongefundeerde onzin.
Het wordt natuurlijk een ander verhaal wanneer je op een wetenschappelijk onderbouwde manier die energievelden kan aantonen ( microscopische beelden van kristalvorming, scans van hersenactiviteit, . . . )
Dit was voor mij alvast de invalshoek om mij open te stellen voor het ' onbekende '
Het is de verdienste van Jeroen, om mij, in zijn missie om mensen te helpen, aan te leren om controle te krijgen over spanningen, negatieve gedachten, ergernissen, enz.
Jeroen weet precies hoe je hieruit geraakt en het proces is erg leuk.
It's all in the mind !

Jones

In mijn zoektocht naar mijn ware zijn kwam ik op een mannenavond Jeroen tegen. Zijn energie liet mij niet meer los en toen ik te horen kreeg dat hij coaching deed nam ik contact op voor mijn eerste sessie.
De energie was geen leugen, wat een uitstraling en wat een kennis van materie.
Jeroen hielp mij in sneltempo mezelf en de energie rond mij beter begrijpen. Hij reikte de juiste tools aan en begeleide mij in mijn zijn.
Nog steeds ga ik regelmatig te rade bij Jeroen, maar ook het uitwisselen van ideëen, visie en energie is zo inspirerend met hem.
Het universum bracht Jeroen op mijn pad en dit versnelde mijn proces aanzienelijk.
Danku universum, dank U Jeroen, een coach, een mentor, een vriend. 🙏❤

Erkan

Franz Kafka schreef ooit:
'Je hoeft je kamer niet uit. Blijf aan je tafel zitten en luister. Je hoeft niet eens te luisteren, alleen te wachten. Je hoeft niet eens te wachten, alleen te leren stil, rustig en eenzelvig te zijn.'
In begeleiding met Jeroen heeft er voor gezorgd dat wat Kafka hierboven schrijft ik, op mijn eigen manier, kan toepassen in mijn dagelijkse leven. Krijg de tools van Jeroen en zoek met je eigen creativiteit je eigen pad!
Dankjewel Jeroen om op mijn pad gekomen te zijn!

Elton

Ik had Jeroen een bericht gestuurd dat ik het niet breed had en ik graag met hem wilde praten. Ik was op de hoogte van zijn coaching en omdat ik hem ken van de muziek wist ik dat hij voor mij de perfecte persoon was.
Tijdens de eerste sessie was ik al meteen op mijn gemak en voelde ik zeer positieve vibes vanuit Jeroen,maar ook het huis (als hoog sensitief persoon voor mij belangrijk). Jeroen heeft me geleerd om snel te schakelen vanuit een negatieve denkwijze naar een positieve. Vroeger bleef ik daar VEEL langer inhangen.....nu kan ik binnen enkele switchen van negatieve naar positieve gedachten. Mijn bewustwordingsproces is enorm gegroeid en ik geniet nog meer van kleine dingen. Dit in combinatie met meditatie is een gouden combi. Ik raad de sessies met Jeroen zeer aan. Bedankt voor mijn persoonlijke "spirituele" filter.

Lucas V.

Jeroen heeft me me geleerd hoe ik controle kan krijgen over mijn emoties en gedachten. Ik zie nu ook dat mijn verandering in mindset aan de basis ligt voor alles wat er in mijn leven gebeurt. Ik heb genoten van het proces en ging graag aan de slag met de opdrachten die hij meegaf. Dat het zo simpel kan zijn...

Annelies

Ik heb heel veel opgestoken van de sessies met Jeroen. Op amper 1 maand is mijn leven en denken helemaal veranderd. Ik voel me een ander persoon en zit veel beter in mijn vel. Ik zie ook aan mijn kinderen en familie dat ze er baat bij hebben. Eerst was ik niet voor mediteren en mindfullness, maar nu hou ik ervan en kan ik niet meer zonder. Ik kan dit iedereen aanraden!

Leandros

Jeroen kwam eigenlijk op het juiste tijdstip voor mij, toen ik op het randje van een depressie stond . Het praten , vergelijken en mij doen inzien Da ge veel moet over u laten gaan dan erbij stil te staan . Zelfs het mediteren met hem zijn echt de dingen waar ik wel naar uitkijk in de week !! Jeroen je hebt mij laten inzien dat alles anders en beter kan ….top kerel ! Doe zo verder maat ☺️

Marijke

Ik ga nu al een tijdje naar Jeroen. Dit was voor mij echt iets buiten mijn comfortzone. Maar het voelt echt goed. Jeroen kijkt echt individueel wat er bij iemand past en welke uitdaging er nodig is. Ik merk nu ook dat ik voor veel meer dingen open sta dan ik dacht. Ik ben heel dankbaar en blij dat Jeroen op mijn pad gekomen is. Ik kan het iedereen aanraden.

Tomaatje uit de tuin

Het heeft me enorm geholpen om negatieve gedachte patronen om te zetten naar positiviteit. Het opnieuw conditioneren van de hersenen met liefde en de mooiheid te zien in alles, ook in negatieve situaties, in alle negatieve zit een boodschap of een levensles waaruit ik kan leren. In het begin was het onwennig, maar na een maand zie je de verandering en nu is het dagelijkse kost, het is fijn om innerlijke rust te hebben. De verandering begint bij jezelf en Jeroen heeft me daarbij geholpen. Geluk zit in de kleinste dingen, bedankt!

Kat

Als meisje met een lang pestverleden, hoogsensitief en gilles de la tourettes, had ik moeite met omgaan met stress, verdriet en andere gevoelens. Ik kwam bij Jeroen terecht en hij heeft me echt een eind verder geholpen. Hij leerde me trucjes om beter om te gaan met paniek, stress, etc...
Hij is eens speciaal rondgereden naar mijn huis omdat ik die dag niet bij hem geraakte.
Echt tevreden en heel kalme sessies, niks moet en alles mag!!

Wim

Wat ik vooral waardeer aan Jeroen is zijn empathie en zijn vermogen om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waarin ik me vrij voel om te delen en te groeien. Hij heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen te vergroten en mijn persoonlijke doelen te bereiken.

Jeroen is een zeer positieve en motiverende coach die je echt het gevoel geeft dat hij om je geeft en je wil helpen slagen. Ik voel me echt gelukkig dat ik hem heb ontmoet en met hem heb samengewerkt. Als je op zoek bent naar een mental coach die je kan begeleiden en ondersteunen op weg naar persoonlijke groei en succes, dan raad ik Jeroen ten zeerste aan.

Rune

Wat ik vooral waardeer aan Jeroen is zijn vermogen om complexe problemen te ontleden en eenvoudige oplossingen aan te reiken. Zijn begeleiding is niet alleen gericht op het aanpakken van mijn uitdagingen, maar ook op het ontwikkelen van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

De resultaten die ik heb bereikt dankzij de coaching van Jeroen hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik voel me nu veerkrachtiger en heb meer grip op mijn emoties dan ooit tevoren. Dankzij zijn begeleiding heb ik het vertrouwen om mijn doelen na te streven en mijn volledige potentieel te ontdekken.

Ik zou Jeroen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij het aanpakken van mentale hindernissen en het bereiken van persoonlijk succes. Zijn warme persoonlijkheid en effectieve coachingstechnieken zorgen voor een transformerende ervaring.

Dank je wel, Jeroen, voor je waardevolle begeleiding en het verbeteren van mijn kwaliteit van leven!