Persoonlijke Transformatie Workshop: Energiestromen in het lichaam – balans

Persoonlijke Transformatie Workshop

Leer je gevoelens en emoties beter te begrijpen door bewust te worden van de mannelijke en vrouwelijke energieën in jezelf.

De afgelopen decennia hebben culturele veranderingen in de manier waarop we leven en werken geleid tot tal van maatschappelijke veranderingen en uitdagingen. We worden steeds meer uitgenodigd om naar binnen te gaan kijken en te ontdekken wat er echt in onszelf speelt.

Door onze gewonde energieën met bewustzijn aan het licht te brengen en onze natuurlijke energieën in balans te brengen, kunnen we gezonder, doelgerichter en welvarender worden. Harmonie is, net als in alle dimensies van het leven, de sleutel tot vooruitgang.
Deze workshop zal voor jou de basis introduceren rond deze twee fundamentele interne energieën die we allen in ons dragen, zodat je die beter kan begrijpen.

Je zal ontdekken en dieper kunnen gaan en je zult er je van bewust worden, hoe deze energieën van invloed zijn op alles in je leven: je beslissingen, je relaties, je werk of bedrijf, je fouten, je successen en je toekomst.

Praktisch:

Maandag, 20 mei 2024

De workshop begint met lichaamswerk en een begeleide workshop waarin we samen de mannelijke en vrouwelijke interne energieën verkennen. Liz, Rudy en Jeroen, zullen je hierin begeleiden. In de middag praten en delen we in integratiekringen over ons bewustwording, gevoelens en persoonlijke ervaringen rondom het thema. Er zal ruimte zijn voor persoonlijke reflectie en integratie. Ademhalings- en meditatieoefeningen helpen je alles in je lichaam te integreren.

Aku Namatata SoulCenter, Invalidenstraat 66 Gent

Prijs: 1 dag workshop 135 Euro

Alle activiteiten en een middagmaal zijn inbegrepen in de prijs.
Inschrijven kan via deze link:
INSCHRIJVEN: https://bit.ly/48y8TqI