Energetic Balance Workshop

Energetic Balance Workshop

Met Jeroen Fore en Rudy de Waele

Begrijp je gevolens en emoties beter via de mannelijke en vrouwelijke energiëen in jezelf te herkennen.

Culturele veranderingen in de manier waarop we leven en werken hebben gedurende de afgelopen decennia voor veel maatschappelijke veranderingen en uitdagingen gezorgd.

Harmonie is, net als in alle dimensies van het leven, de sleutel tot vooruitgang. Meer bewust worden van de mannelijke en vrouwelijke energiëen (die we allen bezitten) in jezelf is een belangrijke stap op weg naar holistische genezing. Door onze gewonde energieën met bewustzijn aan het licht te brengen en onze natuurlijke mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen, kunnen we gezonder, doelgerichter en welvarender worden.

Deze workshop zal voor jou de basis introduceren rond deze twee fundamentele interne energiën die we allen in ons dragen, zodat je die beter kan begrijpen. Er is een sessie gepland voor mannn en vrouwen, andere gender identiteiten ook zeer welkom. Deze workshop is ook ideaal voor koppels.

Je zal ontdekken en dieper kunnen gaan hoe deze energieën van invloed zijn op alles in je leven: je beslissingen, je relaties, je werk of bedrijf, je fouten, je successen en je toekomst.

In deze workshop, gecoordineerd en begeleid door Rudy de Waele en Jeroen Fore, brengen zij hun kennis, oefeningen, hulpmiddelen en meditaties om je te helpen je mannelijk en vrouwelijke energieën in jezelf te leren kennen, verbinden en begrijpen, zodat je je aanzienlijk bekrachtigd voelt om het leven te leiden dat je wenst.

Praktisch:

Workshop voor mannen en vrouwen (singels, koppels en gender diversiteit welkom)

Datum: Zondag, 14 juli 2024 van (9:30-12:30)

Plaats: Kerk in Aardenburg

Prijs: 1/2 dag workshop 50 Euro / 80 Euro voor koppels

Reserveer nu via Jeroen of Rudy, beperkte plaatsen!

Programma:

De workshop begint met een begeleide meditatie waarin we samen de mannelijke en vrouwelijke interne energieën verkennen en we connecteren met ons persoonlijk verhaal.

Daarna houden we een groeps integratiekring over onze bewustwording, en om gevoelens en persoonlijke ervaringen rondom het thema te delen, een verrijkende ervaring! We sluiten af met ademhalings- en meditatieoefeningen om je te helpen alles in het lichaam te integreren..