Raising Sunday Vibrations

Op zondag doe ik een meditatiesessie in het MFC Aardenburg (multifunctioneel Centrum, Sint Bavostraat 30).

We doen verschillende technieken, visualisaties, ademhalingstechnieken, we leren energie voelen en sturen. Meditatie kan heel breed zijn.

Je krijgt steeds meer een idee wat bij jou past. Als je het dan in je dagelijkse wereld kan toepassen zal je wereld veranderen. Meditatie is wat mij betreft magisch, het is het allerbeste wat je voor jezelf kunt doen.

In mei leggen doen we meditaties gebaseerd op het werk van Joe Dispenza. Het Quantum veld, frequentie, hart en breincoherentie en nog moeilijkere woorden. Maar heeeel interessant een effectief.

9u: meditatie - mindfullnes - breathing (5 EUR)
10u: group coaching (10 EUR)


In mijn coachingpraktijk werk ik met heel veel strategieën en tools om samen te zoeken wat bij mijn cliënten past. Ik merk dat de mooiste en meest effectieve tool meditatie is. Als je regelmatig mediteert verlaagt je hartslag, je bloeddruk, je stressniveau en verhoogt je focus, je helderheid, je immuniteit en zelfs je IQ. Dit zijn allemaal zaken die we kunnen meten, dus mediteren hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Ronaldo, Elon Musk, Obama en Messi doen het ook.

Wil je het zelf doen, maar weet je niet waar te beginnen, kom dan zeker langs. Als je het al langer doet, kom en doe mee en verruim je horizon.

Om 10u doe ik een coachingsessing

Op 7 mei ligt het accent op discipline. Is het aangeboren? Kun je het trainen en hoe doe je dat? Hoe geraak je af van uitstelgedrag?
Raising Sunday Vibrations